Vrijwilligers

Home / Vrijwilligers

Comité 4 en 5 mei zoekt vrijwilligers

Voor de activiteiten die het comité organiseert, zijn vrijwilligers onmisbaar. In de komende jaren hopen wij weer herdenking(en) en viering(en) te organiseren.

In de loop van de jaren organiseert het comité niet alleen een herdenking op 4  mei en een viering op 5 mei, maar ook een Indië-herdenking op 15 augustus. Er worden daarnaast ook nog andere activiteiten georganiseerd, zoals het Kunstproject en Veteranen activiteiten. Voor de organisatie van dit soort activiteiten zijn vrijwilligers onmisbaar.

We kunnen vrijwilligers gebruiken tijdens herdenking op 4 mei bij de praktische uitvoering van de organisatie, helpen bij organiseren van de vrijheidsmaaltijden, etc. Dit zijn taken die slechts enkele uren van je tijd vergen. Maar we zoeken ook vrijwilligers die willen helpen bij het opzetten/organiseren van sommige van de activiteiten. Dat kan uiteraard wat meer tijd van je vergen. Het comité is voor de langere termijn ook nog op zoek naar nieuwe leden voor het comité zodat we ook de komende jaren de organisatie van herdenken en vieren kunnen organiseren en coördineren. Dat vraagt inzet gedurende het gehele jaar met een leuk team van mensen die het belangrijk vinden dat 4 en 5 mei ook in Nieuwegein een plaats heeft.

We gaan graag het gesprek met je aan over wat voor jou een passende rol is!